Τρόποι Πληρωμής

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ

Αντικαταβολή δεχόμαστε ΜΟΝΟ για παραλαβή από την εταιρία μας ή για παράδοση στον χώρο σας με δικά μας φορτηγά (για πελάτες Αθήνας) ή για αποστολή με Courier της επιλογής σας (με περιορισμό στην αξία μεταφορικών και παραγγελίας). Για πληρωμή με αντικαταβολή είναι απαραίτητο πρώτα η τηλεφωνική επιβεβαίωση της παραγγελίας. Επίσης σύμφωνα με την νομοθεσία υπάρχει μέγιστος περιορισμός στο ποσό αντικαταβολής ή μετρητών.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΑΣ

ALPHA BANK IBAN: GR4001404920492002002002729

EUROBANK IBAN: GR1602604060000990200290778

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Δεχόμαστε όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa και Μastercard.

Κάνοντας τις παραγγελίες σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και ολοκληρώνοντας την παραγγελία σας, θα μεταφερθείτε στο site της τράπεζας, όπου σε ασφαλές περιβάλλον μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα. θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε περίπτωση που η παραγγελία πραγματοποιείται στα στοιχεία και για λογαριασμό εταιρίας τότε η πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιείτε πρέπει να είναι εταιρική.

Τρόποι Αποστολής

Παραλαβή από το κατάστημα μας Γρ. Λαμπράκη 398 Κερατσίνι. Τηλέφωνο Επικοινωνίας 210 4926127

Αποστολή με δικά μας φορτηγά ΔΩΡΕΑΝ στον χώρο σας, για παραγγελίες εντός Αττικής ανεξαρτήτως ποσού παράδοση εντός 5 εργάσιμων ημερών

Δωρεάν παράδοση της παραγγελίας σας στο κατάστημα Courier – Πρακτορείο της επιλογής σας. Τα έξοδα μεταφοράς χρεώνονται στον παραλήπτη. Οι παραδόσεις στα πρακτορεία γίνονται κάθε Τρίτη και Τετάρτη.